Visites guiades virtuals des de casa
Descobreix amb una experiència virtual els espais més emblemàtics de Catalunya, com la Sagrada Família i el Museu Dalí. Gaudeix d’una visita guiada en directe, acompanyat per un guia professional i des de la comoditat de casa teva.

 
 
 (1051)

Informació de la visita guiada virtual

 

Gaudeix d’una visita guiada virtual en algun dels monuments o museus que et proposem. T’acompanyarà un guia professional que et mostrarà cada racó de l’indret escollit. T’ajudarà a entendre’l i descobrir-ne informació i detalls com si hi fossis físicament.

Endinsa’t en el món de geometria, naturalesa i fantasia de Gaudí, fes un viatge surrealista al Museu Dalí, descobreix els secrets que s’amaguen als carrers mil·lenaris del Gòtic. Tot, i molt més! des de la comoditat de casa teva.

Es tracta d’una visita en directe, així que la guia personalitzarà la visita en funció dels interessos del grup, et contestarà qualsevol dubte que et sorgeixi i, farà d’aquesta visita guiada virtual tota una experiència innovadora.
 

Durada: 50 minuts + temps per fer preguntes

Ubicació: Des de casa

Idioma: En un sol idioma, català, castellà o anglès.

Cost: 15 € per cada usuari, hi pot accedir tota la família pel mateix preu.

Política de devolucions: Si no quedes satisfet tindràs 30 dies per demanar la devolució, sense preguntes.
 

 
OpinionsSóc el Xavier, un dels dos “General Chairs” de la conferència ICASSP. He estat a les dues xerrades que has fet avui, i la veritat és que m’ho he passat d’allò més bé. Moltes felicitats, la gent ha quedat molt contenta, i hem rebut un munt de comentaris molt positius. Bona feina! 

Xavier[…] La guia era una gran entusiasta sobre Dalí i ens va donar detalls interessantíssims. No haguéssim pogut treure’n tanta informació si hi haguéssim anat pel nostre compte.

AMC

Per què reservar Amb nosaltres?Visites guiades i virtuals
Descobreix el museu de la mà d’un guia oficial. Serà una visita guiada en directe des de casa teva, personalitzada segons els interessos del grup i on descobriràs els detalls i secrets de cada monument.Devolució sense preguntes durant 30 dies
Estem tan segurs que aquesta experiència t’agradarà que et garantim la devolució sense fer preguntes. Només cal que ens envïis un e-mail en els 30 dies següents a la visita.
 

Visites virtuals guiades disponibles en català

En altres idiomes escolliu més avall.